Home » D:News » Coma, cea mai misteriosă stare a omului. Ce au simţit mai mulţi oameni care s-au aflat în această situaţie

Coma, cea mai misteriosă stare a omului. Ce au simţit mai mulţi oameni care s-au aflat în această situaţie

Publicat: 11.09.2016
Multe persoane se întreabă ce se întâmplă atunci când o persoană este în comă. Unii susţin că este precum dormitul, alţii au avut vise ciudate.

Utilizatorii reţelei de socializare Reddit şi-au povestit cele mai ciudate întâmplări din timpul comei.

Vise ciudate

Utilizatorul TheAnswer2016 a fost pus în comă indusă timp de două săptămâni în urma unui accident. Acesta a afirmat că nu îşi aduce aminte nimic din timpul comei, însă a avut vise nebuneşti timp de o lună după ce s-a trezit 

Blenderul

Visul nebunesc al utilizatorului Halgoooo a avut loc în timpul comei.În timpul perioadei de inconştienţă, pacientul a suferit diverse intervenţii, inclusiv o operaţie pe cord deschis. În timpul operaţiei, acesta a avut un vis straniu despre un blender uriaş în care pacientul a fost pus. Visul s-a repetat continuu până când pacientul s-a trezit.

Mama

Atunci când MrEconomics era în comă nu şi-a adus aminte aproape nimic. Singurul lucru de care şi-a adus aminte a fost vocea mamei care stătea lângă patul său şi îi spunea poveşti. În momentul morţii mamei sale, bărbatul a făcut acelaşi lucru pentru aceasta, pentru a şti cât de mult o iubeşte.

Apa

După ce darkboyutz s-a trezit din comă a avut o parte de o sete puternică. Acesta a fost în comă doar două zile, dar s-a simţit ca şi cum n-ar fi băut apă de mult mai mult timp.

Teleportare

Utilizatorul Nicksjsjsj a fost victima unui accident de maşină puternic din cauza căruia a stat în comă timp de şase luni. Însă el nu a simţit că a trecut timpul. Acesta a afirmat că a fost ca o teleportare, din maşină într-o sală de spital plină de asistente şi familie.

Viaţa de apoi

Tatăl utilizatoarei Zzeeea a fost în comă timp de 18 luni,  în acel timp a avut un vis foarte real despre el fiind un ceasornicar care a trăit în secolul XVIII înr-un sat pescăresc din China .

Violent

Pentru TacosArePeopleToo coma a fost un eveniment violent. În timpul comei, acesta s-a trezit de câteva ori şi de fiecare dată a încercat să rupă tuburile la care era conectat şi să lovească asistentele şi doctorii.

Sursa: All Day

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase